Saariselällä uudistut

Maailmasta löytyy paikkoja, joissa ihminen tuntee uudistuvansa ja puhdistuvansa. Yksi sellainen paikka on Saariselkä - tunturialue Suomen Inarissa melkein pohjoisen jäämeren sylissä. Saariselkä tarjoaa sinulle kokemuksia ja hiljentymispaikan, jonka varassa jaksat taas lomasi jälkeen jatkaa arkeasi. Syksyllä ja talvella lumoavat revontulet, kesällä yötön yö ja syksyllä mahtavat ruskan värit ovat jotakin sellaista, jotka jättävät kävijään pysyvän muiston.

Castillo Chalet on ainoastaan Saariselällä toimiva perheyritys. Meillä on aikaa kuunnella asiakkaiden toiveita ja odotuksia ja auttaa jokaista asiakastamme niin loman suunnittelussa kuin sitten toteutumisessa täällä Saariselällä. Meille on tärkeää varmistaa että jokaisen asiakkaamme lomatoiveet toteutuvat - oli kyseessä sitten yksittäinen henkilö tai vaikka 50 hengen ryhmä. Koska olemme perheyritys emmekä suuryritys, jokainen asiakas saa meillä henkilökohtaisen palvelun!

Castillo Chalet varmistaa lomamajoituksen sekä toivomienne aktiviteettien onnistumisen ja tarvittaessa kaikki muutkin palvelut lomallasi Saariselällä! Valittavana on lukuisia erilaisia ja eritasoisia lomahuoneistoja luksuksesta vaatimattomampaan lomamajoitukseen - odotuksien mukaan. Me pidämme tärkeänä, että jokaista asiakastamme odottaa siisti ja kodikas lomahuoneisto.

Haluamme palvella teitä ja tehdä lomastanne toiveidenne mukaisen! Olkaa yhteydessä niin suunnitellaan teille loistava loma Saariselällä - tarunhohtoisessa tunturikylässä villin erämaan keskellä!

Lomahuoneistot ja mökit

Castillo on espanjaa ja tarkoittaa linnaa. Castillon nimi jo kertoo, että Castillo-lomahuoneistot tarjoavat halutessasi ylelliset puitteet lomallesi Saariselällä! Valittavana on toimivia lomahuoneistokokonaisuuksia ja mökkejä Kaunispää-tunturin etelärinteellä tai eri kokoisia lomahuoneistoja Saariselän keskustassa. Kokovaihtoehtoja on 20 hengen paritalosta 4 hengen kaksioon - ja kaikkea siltä väliltä.

Tarjottavanamme on 24 erilaista majoitusvaihtoehtokokonaisuutta Saariselällä! Samaan pihapiiriin voimme tarvittaessa majoittaa useammankin bussilastillisen matkalaisia. Esittelemme majoitusvaihtoehtomme lyhyesti näillä kotisivuilla. Facebook-sivuillamme on paljon lisätietoa. Soittamalla tai lähettämällä sähköpostia / yhteydenottopyynnön kerromme mielellämme lisää!

 

VILLA CASTILLO - huvila parhailla näköaloilla, 20 henk.

Villa Castillo -paritalo sijaitsee Kaunispään etelärinteellä puurajan korkeudella noin kilometrin päässä keskustasta. Sen terassilta ja isoista maisemaikkunoista on upeat tunturinäköalat kolmeen eri ilmansuuntaan! Syksyllä ja talvella revontulien ja muiden erilaisten valoilmiöiden ihastelu onnistuu käteävästi ihan huvilan terassilta tai isojen maisemaikkunoiden takaa.

Huvilan vierestä kulkee Saariselän erittäin hyvin huollettu latuverkosto. Moottorikelkkareitti menee Villa Castillon vierestä ja laskettelurinteiltä voi päivän päätteeksi lasketella suoraan huvilalle. Lähin pitkä pulkkamäki on talon vieressä. Tunturi alkaa kun oven avaa. Huvilan pihamaalla on tulisija ja kota. Luontoelämykset siis ympäröivät huvilaa.

Pelkästään Villa Castillo toimii loistavasti aina 20 hengen ryhmille saakka. Huvilassa varustuksessa on otettu huomioon erityisesti perheet. Huvilan käytettävissä olevasta varustuksesta löytyy paljon erilaista tekemistä eri ikäisille ulkoilupäivän jälkeen: elokuvia, pelejä, kirjoja, leluja jne (suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, espanjaksi, ranskaksi, saksaksi ja venäjäksi). Paritalon A-huoneistossa on lisäksi erityinen vauvavarustus. Villa Castillon voi varata joko kokonaan tai osan huvilasta (Villa Castillo A tai Villa Castillo B, kummatkin 8+2 henk.).

 

CASTILLO KELOTÄHTI -luksusta keskellä kaikkea, 4 henk.

Kaikki keskustan lomahuoneistomme ovat lähellä kaikkia palveluita mutta kuitenkin rauhallisilla paikoilla. Castillo Kelotähden kaksi identtistä kaksiota ( Castillo Kelotähti A 1 ja Castillo Kelotähti A 4)neljälle hengelle ovat aivan uusia ja ylellisesti sisustettuja ja varusteltuja. Ne soveltuvat erityiseen allergiakäyttöön sekä myös liikuntarajoitteisille. Ne on mahdollista varata myös yhdessä jolloin kokonaisuus muodostaa toimivan loma-asumisratkaisun esim. kahdelle perheelle (maks. 8 henkeä) jotka haluavat viettää lomaa yhdessä mutta arvostavat myös omaa rauhaa.

Castillo Kelotähti on täydellinen lomahuoneisto murtomaahiihtäjille! Rakennuksessa on toimiva huone suksien huoltoon ja säilyttämiseen huoneistokohtainen lukollinen suksiensäilytystila. Saariselän upea latuverkosto lähtee rakennuksen vierestä kun kävelee autotallin ovesta ulos! Lomahuoneistoon on mahdollista varata autolle myös lämmitetty tallipaikka.

 

CASTILLO MOITAKURU - tehokas loma-asunto hyvällä sijainnilla, 6 henk.

Castillo Moitakuru C 32 ja C 31 ovat vierekkäiset identtisiä kolmen makuuhuoneen ja kuuden hengen lomahuoneistot Saariselän keskustan parhaalla paikalla. Loma-asunnon iso vuolukivitakka luo erityisesti syksyllä ja talvella pehmeää tunnelmaa koko lomahuoneistoon. Luontoelämykset odottavat vain oven avaamista. Myös Castillo Moitakuru -lomahuoneistot ovat toimiva ratkaisu lapsiperheen loma-asumiseen. Jos kummatkin Castillo Moitakuru -lomahuoneistot varaa yhdessä tarjoavat ne toimivan majoitusvaihtoehdon jopa 12 hengen seurueelle - aivan Saariselän ydinkeskustassa.

Rakennuksessa on yhteinen suksienhoitohuone ja jokaisessa huoneistossa lukollinen suksiensäilytyspaikka. Huoneistoissa on sähkötolpalliset autopaikat. Bussipysäkiltäkään ei ole pitkä matka lomahuoneistoon. Saariselän mahtava latuverkosto kulkee 50 metrin päästä.

 

CASTILLO METSÄKOTI - kodikas huvila metsän reunassa, 12 henk

Castillo Metsäkoti  on paritalo vajaan kilometrin päässä Saariselän keskustasta Kaunispään etelärinteellä. Castillo Metsäkoti A on 2+2 hengen lomahuoneisto ja Castillo Metsäkoti B on kahdeksan hengen lomahuoneisto. Lomahuoneistot on yhdistettävissä huoneistojen välissä oleva ovi avaamalla. Tällöin lomahuoneisto muuntautuu 12 hengen ryhmälle oikein sopivaksi! Kummassakin huoneistossa on oma takka, hyvin varusteltu tupakeittiö ja sauna. Metsäkoti sijaitsee asuinalueen reunassa ja tarjoaa siitä syystä esteettömän kulun ja näköalan suoraan Lapin luontoon. Saariselän latuverkosto kulkee läheltä mökkiä, samoin moottorikelkkareitti.

 

CASTILLO LUULAMPI E 4 - tilava lomahuoneisto aivan Saariselän ydinkeskustassa, 8 henk

Castillo Luulampi on kaksikerroksisen luhtitalon toisen kerroksen päädyssä sijaitseva erittäin rauhallinen, valoisa ja tilava kolmen makuuhuoneen (6+2 henk.) lomahuoneisto ihan Saariselän parhaalla paikalla. Lomahuoneistossa on kaikkialle Saariselän keskustassa lyhyt matka! Huoneistossa on erillinen keittiö ja olohuone, tilava juuri kokonaan uusittu saunaosasto (jossa 2 suihkua), kaksi WC:tä, jokaisessa makuuhuoneessa erilliset runkopatjasängyt ja muutenkin oikein mukavasti tilaa (78 m2). Huoneiston ikkunoista on hyvä näköala tunturille.

Huoneisto sopii täydellisesti murtomaahiihtäjille. Taloyhtiössä on oma iso suksienhoitohuone, joka toimii hyvänä suksien huoltopaikkana ja säilytystilana. Saariselän täydellinen latuverkosto menee aivan loma-asunnon vierestä eikä viimeisiin kilometreihin tarvitse säästää lenkin lopuksi enää paljon voimia, sillä loppumatkan lomahuoneistoon saa tulla tasaisella suunnasta kuin suunnasta!

Huoneistossa on sähkötolpallinen autopaikka ja runsaasti muutakin parkkitilaa ihan rakennusta vastapäätä. Bussipysäkiltäkkään ei lomahuoneistoon ole pitkä matka.

 

ARCTIC LOG CABINS - auringon hellimiä kelohirsimökkejä hyvällä paikalla, 8 henk.

Kymmenen Arctig Log Cabins kelomökkiä (6+2 henkilöä) sijaitsevat aivan Saariselän ydinkeskustan tuntumassa, vain 450 metrin päässä kaikista palveluista. Kelomökeissä on iso etuterassi joka on suunnattu etelään päin. Kaikissa kelomökeissä on kaksi makuuhuonetta, tilava parvi, pieni keittiö (varustuksena liesi, mikro, jääkaappi, tiskikone, kahvinkeitin ja vedenkeitin), sauna, takka ja polttopuut, ilmainen internet ja taulutelevisio. Jos ryhmänne on isompi kuin kahdeksan henkilöä käy majoittuminen kätevästi varaamalla useamman kelomökin. Kelomökit ovat melko lähellä toisiaan ja siksi Arctic Log Cabins -kelomökit ovat kätevä tapa majoittaa isompikin ryhmä Saariselällä - aina 70 henkeen saakka.

Hirsimökkien vierestä kulkee Saariselän virallinen móottorikelkkareitti eikä ladullekaan ole pitkä matka. Suksibussin kyytiin pääsee melkein ihan vierestä. Mökit ovat tunturissa, luonto on aistittavissa ja nähtävissä ihan mökistä saakka.

Kaikki Castillon lomahuoneistot ovat huoneistoratkaisuiltaan ja sisustukseltaan valoisia. Castillon lomahuoneistoissa ja kelomökeissä Saariselän ainutlaatuinen luonto tulee aivan sisälle saakka! Lomahuoneistojen varustus on suunniteltu monipuoliseksi ja korkeatasoiseksi. Kaikissa lomahuoneistoissa on takka, taulu-tv, ilmainen WIFI, sauna, astianpesukone ja kaikki muu normaali lomallanne tarvittava. Useimmissa varustuksesta löytyy myös pyykinpesukone, kuivauskaappi, nuotiopaikka, grilli jne.  Lomahuoneistokohtainen palvelu- ja varustusvalikko on näkyvissä yksityiskohtaisesti oikealla olevien lomahuoneistojen kuvien symboleissa. Kerromme varauksen yhteydessä mieluusti lisää!

Kaikissa lomahuoneistoissamme keittiöt ovat hyvin varusteltuja ja tarjoavat erinomaiset kokkailumahdollisuudet isompienkin juhla-aterioiden valmistamiseen. Astiastoa jokaisessa huoneistossa on enemmän kuin vuodepaikkoja, joten vieraiden kutsuminenkin on mahdollista!

Castillon lomahuoneistoissa siisteys ja viihtyvyys on erityisen tärkeää. Käyttäjiä odottaa aina siisti ja kaikin osin toimiva lomahuoneisto. Suurimpaan osaan lomahuoneistoistamme lemmikit ovat silti tervetulleita!

Palvelumme toimivuuden ja laadun takaa puhelinpäivystyksemme, joka vastaa lomanne aikana vuorokauden ympäri kaikkina päivinä. Näin voitte olla varma että lomastanne Castillon lomahuoneistossa tulee toiveidenne mukainen!

Klikkaamalla tämän sivuston lomahuoneiston nimeä löytyy linkin takaa tarkempaa tietoa ja ajan tasalla oleva varauskalenteri.

 

Kevättarjoukset

Kelotähti - lomahuoneistojen kevättalven viimeiset vapaana olevat pätkät tarjoushinnoin:
20.-23.3. (A4) 445 €
31.3.-4.4. (A1) 495 €
8.-13.4. (A1) 695 €
24.-27.4. (A1) 325 €
Kaikki hinnat ilman loppusiivousta (100 €) ja liinavaatteita (15 € / nippu) Lisätietoja info@castillo.fi

Muita tarjouksia huhtikuulle:

  • Arctic Log Cabin alkaen 499 e / viikko
  • Castillo Moitakuru alkaen 699 e / viikko

 

Hinnat ilman loppusiivousta ja ilman liinavaatteita. Myös liinavaatteet ja loppusiivous ovat mahdollista liittää varaukseen. Lisätietoja info@castillo.fi

 

 

 

 

 

Villa Castillo

Villa Castillo A

Villa Castillo B

Castillo Kelotähti A 1

Castillo Kelotähti A 4

Castillo Moitakuru C 31

Castillo Moitakuru C 32

Castillo Luulampi E 4

Castillo Metsäkoti A

Castillo Metsäkoti B

Arctic Log Cabins no 1-10

Aktiviteetit

Järjestämme majoituksen lisäksi kaikki lomallanne toivomanne aktiviteetit sekä muut palvelut (esimerkiksi ruokailut, kuljetukset jne.). Loma-aktiviteetteja on mahdollista saada kaikkina vuodenaikoina. Keväällä, kesällä ja syksyllä olemme erikoistuneet erilaisiin eräretkeilyyn ja melontaan liittyviin aktiviteetteihin. Illan pimetessä astuvat kuvaan erilaiset revontuliin liittyvät safarit. Talvella kauttamme on mahdollista saada kaikki normaalit Lapissa tarjolla olevat harrastusmahdollisuudet niin vasta-alkajille kuin kokeneimmillekin talven kävijöille. Kaikki aktiviteetit järjestetään suomen lisäksi tarvittaessa englannin ja espanjan kielellä, talvella myös kiinaksi.

Alla aktiviteetteja lueteltu vuodenaikojen mukaan. Lisätietoja Facebook-sivuiltamme sekä ottamalla yhteyttä tämän sivun yhteydneottolomakkeen kautta.

Tarvittaessa järjestämme kaikki juuri teidän toiveidenne mukaiset lomakokemukset ja palvelut! Opastamme mielellämme myös lukuisten Saariselän ilmaisten palveluiden nauttimiseen lomanne aikana!

YÖTTÖMAN YÖN AKTIVITEETTIESIMERKKEJÄ (touko-syyskuu)

MELONTARETKET INARIN JÄRVELLÄ JA IVALON JOELLA, eri pituisia melontaretkiä muutaman tunnin melonnasta yön yli kestävään retkeen. Melonnan lisäksi retkillä kalastetaan, tehdään ruokaa luonnon antimista ja tutustutaan aitoon eräretkeilyyn ja vanhan ajan luonnossa selviytymiseen.

ERÄMAAN RAUHAA, retki keskelle koskematonta erämaata (kesto n. 7 tuntia)

NUOTIORUOKAKURSSI, toteutettuna joko Villa Castillon nuotiopaikalla tai UKK-kansallispuistossa

VAELLUS UKK-PUISTOSSA, asiakkaan toiveiden mukaan toteutettu vaellus UKK-puistossa kokeneen eräoppaan kanssa. Varusteet (ei henk.koht. vaatteet) sisältyy kokonaisuuteen.

RETKI TUKKILAISKÄMPÄLLE, yövytään tukkikämpällä, kalastetaan, tehdään aitoa tukkilaisruokaa, saunotaan ja uidaan.

REVONTULIAKTIVITEETTEJA (elokuu-marraskuu)

REVONTULET ERÄMAAN HILJAISUUDESSA, revontulien metsästysretki keskelle UKK-puistoa

YÖ REVONTULIEN ALLE ERÄMAASSA, yli ön kestävä revontulien metsästysretki, jossa yövytään erämaassa ja valmistetaan nuotioruokaa kokeneen eräoppaan kanssa. Tätä kokemusta et unohda ikinä!

REVONTULET JA LEIRINUOTIOELÄMÄÄ, revontulien metsästysretki ja nuotioruokakurssi UKK-puistossa

TUKKIKÄMPPÄ JA REVONTULET, ihaillaan revontulia tukkikämpän tunnelmassa, saunalta, järveltä tai nuotion ääreltä. Mahdollisuus yöpyä aidossa tukkikämpässä. Lähellä ei muut valot häiritse...

TALVIRIEHAA (kun on tarpeeksi lunta)

Lomahuoneistovaraukseen voi yhdistää talvella edulliseen hintaan kaikki normaalit Lapin talviset aktiviteetit: erilaiset moottorikelkkasafari, husky-safari, porotilavierailut ja -ajelut, revontulienmetsästysretket, Kuningasrapusafari Jäämerelle, hiihdonopetusta, lumikenkäilyä, jne. Saatte varauksen yhteydessä talviaktiviteeteista lisää tietoa. kaikista lomahuoneistoistamme löytyy valmiiksi esimerkiksi pulkkia "pienen oman talviriehan järjestämiseen".

Saariselälle ja Castillon lomahuoneistoihin on helppo tulla

Lentokoneella

Lähimmät lentoasemat ovat Ivalo (IVL) (28 km) ja Rovaniemi (RVN) (250 km). Jokaisen lentokoneen jälkeen on bussiyhteys Saariselälle. Myös taksilla isompi ryhmä pääsee Ivalon lentoasemalta kätevästi ja edullisesti. Rovaniemeltä tultaessa kannattaa pysähtyä Joulupukinmaahan napapiirillä (se on matkan varrella).

Jokainen asiakkaamme saa sähköpostiinsa yksityiskohtaiset saapumisohjeet lomahuoneistoon. Yhteenkään Castillon lomahuoneistoon ei ole yli 300 metrin kävelymatkaa lähimmältä bussipysäkiltä.

Finnari lentää päivittäin Helsingistä Ivaloon ja Rovaniemelle. Norwegian lentää Helsingistä Ivaloon lokakuusta huhtikuuhun. Rovaniemelle Norwegian lentää ympäri vuoden useasti päivässä.

Juna-bussilla

Helsingin ja Rovaniemen välillä on suora rautatieyhteys. Jokaisen junan jälkeen on bussivuoro Saariselälle. Tarkempi aikataulu.

Omalla autolla

Saariselkä on aivan valtatien 4 (E75) vieressä, ohi on vaikea ajaa. Saat varausvahvistuksen yhteydessä yksityiskohtaiset ajo-ohjeet. Navigaattorit tuntevat kaikki lomahuoneistomme. Kuvalliset ajo-ohjeet jokaiseen Castillon lomahuoneistoon löytyvät myös Castillon Facebook-sivuilta.

Castillon lomahuoneistot Saariselällä

Ota yhteyttä