Saariselällä uudistut!

Maailmasta löytyy paikkoja, joissa ihminen tuntee uudistuvansa ja puhdistuvansa. Yksi sellainen paikka on Saariselkä - tunturialue Suomen Inarissa melkein pohjoisen jäämeren sylissä. Saariselkä tarjoaa sinulle kokemuksia ja hiljentymispaikan, jonka varassa jaksat taas jatkaa arkeasi. Syksyllä ja talvella lumoavat revontulet, keväällä lumoava kesän koitto talvesta, kesällä yötön yö ja syksyllä mahtavat ruskan värit ovat jotakin sellaista, jotka jättävät kävijään pysyvän muiston. Juuri siksi tänne Saariselälle haluaa tulla aina uudelleen ja uudelleen!

Castillo Chalet on ainoastaan Saariselällä toimiva perheyritys. Olemme sen kokoinen yritys, että meillä on aikaa kuunnella vieraidemme toiveita ja odotuksia ja auttaa jokaista vierastamme niin loman suunnittelussa kuin sitten toteutumisessa täällä Saariselällä. Meille on tärkeää varmistaa että jokaisen vieraamme lomatoiveet toteutuvat - oli kyseessä sitten yksittäinen henkilö tai vaikka isompi ryhmä. Koska olemme perheyritys emmekä suuryritys, jokainen vieras saa meillä henkilökohtaisen palvelun!

Castillo Chalet varmistaa lomamajoituksen sekä toivomienne aktiviteettien onnistumisen, välinevuokrauksen ja tarvittaessa kaikki muutkin palvelut lomallasi Saariselällä! Valittavana on 30 erilaista ja eritasoista lomahuoneistoa luksuksesta vaatimattomampaan lomamajoitukseen - odotuksien mukaan. Me pidämme tärkeänä, että jokaista vierastamme odottaa siisti ja kodikas lomahuoneisto.

Haluamme palvella teitä ja tehdä oleskelustanne Saariselällä toiveidenne mukaisen! Olkaa yhteydessä niin suunnitellaan teille loistava loma Saariselällä - tarunhohtoisessa tunturikylässä villin erämaan keskellä!

Huvilat, lomahuoneistot ja mökit

Castillo on espanjaa ja tarkoittaa linnaa. Castillon nimi jo kertoo, että Castillo-lomahuoneistot tarjoavat halutessasi ylelliset puitteet oleskelullesi Saariselällä! Takaamme, että saapuessa vieraita odottaa kodikas ja kaikin tavoin toimiva lomahuoneisto. Varmistamme tämän 24/7 puhelinpalvelumme avulla - jos jokin ei vastaa odotuksianne saapuessanne lomahuoneistoon, kipaisemme heti paikalle korjaamaan asian! 

Valittavana on toimivia eri kokoisia huviloita, lomahuoneistoja ja mökkejä Kaunispää-tunturin etelärinteellä tai eri kokoisia lomahuoneistoja Saariselän keskustassa. Kokovaihtoehtoja on 24 hengen paritalokokonaisuudesta 4 hengen kaksioon - ja kaikkea siltä väliltä. Yhteensä tarjottavanamme on 30 eri  majoitusvaihtoehtoa Saariselällä! Lomahuoneistomme ovat suunniteltu sellaisiksi, että ne on muunneltavissa perheen loma-asunnosta isonkin ryhmän majoituskokonaisuudeksi - erilaisten tarpeiden mukaan. Tämän mahdollistaa valikoimissamme olevat 7 paritaloa, sekä huoneistot, jotka sijaitsevat Saariselän keskustassa lähellä toisiaan. Samaan pihapiiriin voimme tarvittaessa majoittaa useammankin bussilastillisen matkalaisia! 

Esittelemme majoitusvaihtoehtomme lyhyesti näillä kotisivuilla. Tämän kotisivun linkeissä löydät jokaisesta lomahuoneistoistamme esittelyvideon ja jokaisen huoneiston ajan tasalla olevan varauskalenterin. Facebook-sivuillamme on paljon yksityiskohtaista lisätietoa huoneistoista sekä muista palveluistamme (aktiviteetit, ruokapalvelut, välinevuokraus jne.) Lähettämällä sähköpostia / yhteydenottopyynnön kerromme mielellämme lisää!

 

VILLA CASTILLO - huvila parhailla näköaloilla, 20 henk.

Villa Castillo -paritalo sijaitsee Kaunispään etelärinteellä puurajan korkeudella noin kilometrin päässä keskustasta. Sen terassilta ja isoista maisemaikkunoista on upeat tunturinäköalat kolmeen eri ilmansuuntaan! Talvella revontulien ihastelu onnistuu ihan huvilasta käsin joko lämpimästä ikkunoiden takaa, maisematerassilta tai huvilan edessä olevalta tulipaikalta. Parempaa revontulien katselupaikkaa kuin Villa Castillossa ei Saariselältä löydy!

Huvilan vierestä n 200 metrin päästä kulkee Saariselän monipuolinen latu-, maastopyörä- ja moottorikelkkareitistö. Laskettelurinteeltä voi päivän päätteeksi lasketella suoraan huvilalle. Lähin pitkä pulkkamäki on huvilan vieress. Tunturi alkaa kun oven avaa. Huvilan pihamaalla on tulisija ja kota. Kodassa istuskellessa on mukava seurata luonnon eri ilmiöitä ja eläinten touhuja! Luontoelämykset siis ympäröivät huvilaa. Lemmikit ovat tervetulleita Villa Castilloon!

Pelkästään Villa Castillo toimii loistavasti aina 20 hengen ryhmille saakka. Huvilassa varustuksessa on otettu huomioon erityisesti perheet. Huvilan käytettävissä olevasta varustuksesta löytyy paljon erilaista tekemistä eri ikäisille ulkoilupäivän jälkeen: elokuvia, pelejä, kirjoja, leluja jne (suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, espanjaksi, ranskaksi, saksaksi ja venäjäksi). Paritalon A-huoneistossa on lisäksi erityinen vauvavarustus. Villa Castillon voi varata joko kokonaan tai osan huvilasta (Villa Castillo A 8+2 henk. tai Villa Castillo B 9+1 henk.).

VARAA TÄSTÄ Villa Castillo A ja Villa Castillo B

 

CASTILLO KELOTÄHTI -luksusta keskellä kaikkea, 4 henk.

Kaikki keskustan lomahuoneistomme ovat lähellä kaikkia palveluita mutta kuitenkin rauhallisilla paikoilla. Castillo Kelotähden kaksi identtistä kaksiota ( Castillo Kelotähti A 1 ja Castillo Kelotähti A 4) neljälle hengelle ovat aivan uusia ja ylellisesti sisustettuja ja varusteltuja. Ne soveltuvat erityiseen allergiakäyttöön sekä myös liikuntarajoitteisille. Ne on mahdollista varata myös yhdessä jolloin kokonaisuus muodostaa toimivan asumisratkaisun esim. kahdelle perheelle (maks. 8 henkeä) jotka haluavat viettää lomaa yhdessä mutta arvostavat myös omaa rauhaa.

Castillo Kelotähti on täydellinen lomahuoneisto murtomaahiihtäjille ja maastopyöräilijöille! Rakennuksessa on hyvin varusteltu suksienhoitohuone, jonka yhteydessä huoneistokohtaiset lukolliset suksiensäilytyskaapit. Ladut alkavat suoraan autotallin oven edestä. Autotallissa voi myös säilyttää maastopyöriä sisällä lukollisessa tilassa ja lämpimässä. Saariselän virallinen pulkkamäki on 250 metrin päässä. Samaan paikkaan voi laskettelupäivän jälkeen lasketella myös suksilla - ei tarvitse siis pitkää matkaa kantaa niitäkään.

Bussipysäkki on rakennuksen edessä. Lomahuoneistoon on mahdollista varata autolle myös lämmitetty tallipaikka ja myös sähköauton latauspiste löytyy! Kaikki Saariselän palvelut (tasokkaat ruokaravintolat, hieronta, tanssipaikka, kuntosali jne) ovat aivan asunnon vieressä. 

VARAA TÄSTÄ Castillo Kelotähti A 1 ja Castillo Kelotähti A 4

 

 

CASTILLO MOITAKURU - loma-asunto erinomaisella sijainnilla, 6 henk.

Castillo Moitakuru C 32 ja Castillo Moitakuru C 31 ovat vierekkäiset identtisiä kolmen makuuhuoneen ja kuuden hengen lomahuoneistot Saariselän keskustan parhaalla paikalla. Loma-asunnon iso vuolukivitakka luo viileinä iltoina pehmeää tunnelmaa koko lomahuoneistoon. Luontoelämykset odottavat vain oven avaamista. Myös Castillo Moitakuru -lomahuoneistot ovat toimiva ratkaisu lapsiperheen loma-asumiseen. Jos kummatkin Castillo Moitakuru -lomahuoneistot varaa yhdessä, tarjoavat ne toimivan majoitusvaihtoehdon jopa 12 hengen seurueelle - aivan Saariselän ydinkeskustassa. Lemmikit ovat tervetulleita Castillo Moitakuru -huoneistoihin.

Maastopyörä- ja hiihtoverkosto menee talon vierestä. Taloyhtiössä on hyvä suksienhoitohuone. JOkaisessa huoneistossa on lukollinen suksiensäilytysvarasto. Huoneistoissa on sähkötolpalliset autopaikat. Bussipysäkiltäkään ei ole pitkä matka lomahuoneistoon. Kaikki palvelut ovat aivan Moitakurun ympäristössä (kauppa, ruokaravintolat, kylpylä, tanssipaikka jne.). Silti asunnot itsessään ovat rauhallisella paikalla.

VARAA TÄSTÄ Castillo Moitakuru C 31 ja Castillo Moitakuru C 32

 

CASTILLO LUULAMPI E 4 - tilava lomahuoneisto Saariselän parhaalla paikalla, 8 henk

Castillo Luulampi E 4 on kaksikerroksisen luhtitalon toisen kerroksen päädyssä sijaitseva erittäin rauhallinen, valoisa ja tilava kolmen makuuhuoneen (6+2 henk.) lomahuoneisto ihan Saariselän parhaalla paikalla. Huoneiston olohuoneen ikkunasta on hyvät näköalat Kaunispäälle ja talvella revontulien ihastelu onnistuu ihan olohuoneen ikkunasta käsin! Lomahuoneistossa on kaikkialle (kauppa, ruokaravintola, kylpylä, tanssipaikka jne) Saariselän keskustassa lyhyt matka! Huoneistossa on erillinen keittiö ja olohuone, tilava juuri kokonaan uusittu saunaosasto (jossa 2 suihkua), kaksi WC:tä, jokaisessa makuuhuoneessa erilliset runkopatjasängyt ja muutenkin oikein mukavasti tilaa (78 m2). Lemmikit ovat tervetulleita Castillo Luulampi E 4 -huoneistoon!

Huoneisto sopii täydellisesti maastopyöräilijöille ja murtomaahiihtäjille. Taloyhtiössä on oma iso suksienhoitohuone, joka toimii hyvänä polkupyörien huoltopaikkana. Asunnossa on lukollinen varasto suksien ja pyörien säilytkseen. Saariselän monipuolinen hiihto- ja maastopyöräilyverkosto menee aivan loma-asunnon vierestä eikä viimeisiin kilometreihin tarvitse säästää lenkin lopuksi enää paljon voimia, sillä loppumatkan lomahuoneistoon saa tulla tasaisella suunnasta kuin suunnasta!

Huoneistossa on sähkötolpallinen autopaikka ja runsaasti muutakin parkkitilaa ihan rakennusta vastapäätä. Bussipysäkiltäkään ei lomahuoneistoon ole pitkä matka. 

VARAA TÄSTÄ Castillo Luulampi E 4

 

CASTILLO VUORSA  3 - viihtyisiä taloja Kaunispään etelärinteellä, 4+2  - 8+4 henk / asunto

Castillo Vuorsa  on kolmen asunnon kokonaisuus noin kilometrin päässä Saariselän keskustasta Kaunispään etelärinteellä.  Castillo Vuorsa 3 A ja Castillo Vuorsa 3 B ovat 4+2 hengen ja 67 + 8 neliön (parvi) identtiset paritalohuoneistot. Castillo Vuorsa 3 C on 8+4 hengen  117 neliön (+ 12 neliön parvi) tilava loma-asunto, joka sijaitsee omassa rakennuksessaan samassa pihapiirissä. Rakennukset ovat lähellä toisiaan, mutta eivät kuitenkaan niin lähellä että naapureista olisi häiriötä. Myös paritalon huoneistojen välissä on kunnon äänieristys! Castillo Vuorsa 3 An ja Bn terassilta avautuu tunturinäköala. Castillo Vuorsa 3 Cn isosta terassilta avautuu näköala piha-alueelle. Kaikki terassit ovat etelän suuntaan.

Lomahuoneistot on mahdollista varata myös kaksi tai kolme yhdessä. Tarvittaessa Castillo Vuorsa 3 majoittaa siis jopa 24 ihmistä. Useamman huoneiston varauksen yhteydessä Castillo Vuorsa 3 C:n iso oleskelutila tarjoaa yhteisen ajanviettopaikan koko isollekin ryhmälle. Lemmikit ovat tervetulleita Castillo Vuorsa 3 B ja C -huoneistoihin.

Kaikissa huoneistossa on oleskelutilassa oma takka, hyvin varusteltu keittiö ja juuri remontoidut tyylikkäät saunat. Kaikissa huoneistoissa on terassit etelään päin. Castillo Vuorsa 3 sijaitsee asuinalueen reunassa ja tarjoaa siitä syystä esteettömän kulun ja näköalan suoraan Lapin luontoon. Huoneiston pihalla on runsaasti parkkipaikkatilaa. Huoneistoissa on myös sähkötolpalliset autopaikat. Bussipysäkiltä asuntoihin on matkaa vain 200 metriä!

Saariselän latuverkostoon pääsee liittymään n 200 metrin päässä menevältä päivittäin huolletulta ladulta. Moottorikelkkareitti tunturissa menee ihan vierestä. Laskettelurinteeltä voi päivän päätteeksi lasketella Castillo Vuorsaan kunhan tietää minkä suuntiman Kaunispään huipulta ottaa. Kaikki talviset harrastukset ovat siis ihan vieressä.

VARAA TÄSTÄ Castillo Vuorsa 3 C ja Castillo Vuorsa 3 A tai B

CASTILLO KERMIKKÄ 5 –  aivan Saariselän keskustan tuntumassa, 4+2 henk / asunto 

Castillo Kermikkä 5 A ja B  sekä Castillo Kermikkä 5 C ja D ovat kaksi identtistä paritaloa samassa pihapiirissä. Rakennukset ovat tunturirinteellä lähellä toisiaan, mutta eivät kuitenkaan niin lähellä että naapureista olisi häiriötä. Myös paritalon huoneistojen välissä on kunnon äänieristys! Castillo Kermikkä 5 A, C ja D ovat juuri kokonaan pintaremontoitu. Castillo Kermikkä 5 B on vielä alkuperäisessä asussaan. Lemmikit ovat tervetulleita Castillo Kermikkä 5 B -huoneistoon. Lomahuoneistot sijaitsevat Saariselän keskustan välittömässä läheisyydessä heti etelärinteen alussa. Saariselän keskustan palveluihin ei ole pitkä matka (n 450 m) eikä ”kotiin tullessa” tarvitse nousta ylämäkeä.

Jokaisessa lomahuoneistossa on 2 kahden hengen makuuhuonetta ja kahden hengen parvi (67 + 8 neliötä), yhteensä petipaikkoja siis kuudelle hengelle jokaisessa asunnossa. Jokaisen Castillo Kermikkään iso takka luo erityisesti syksyllä pehmeää tunnelmaa koko lomahuoneistoon. Huoneiston yhteinen oleskelu- ja keittiötila on avara ja luo koko lomahuoneistoon ison tilan tuntua. Kaikissa huoneistoissa on terassit etelään päin. Huoneiston pihalla on runsaasti parkkipaikkatilaa. Huoneistoissa on myös sähkötolpalliset autopaikat.

Huoneistoja voi varata samasta pihapiiristä useamman vierekkäisen jolloin rivitalo tarjoaa majoitusratkaisun isommallekin porukalle aina 24 hengen ryhmälle saakka. Vielä isommalle joukolle on mahdollista varata lisää huoneistoja naapuripihamaalta (Castillo Hirvas), jolloin kokonaisuuteen voidaan majoittaa jo noin 50 henkilöä. Saariselän maastopyörä-, latu- ja moottorikelkkareittiverkosto menee aivan rivitalon läheisyydestä eikä lentokenttäbussin pysäkiltäkään ole rivitalolle matkaa kuin noin 100 netriä.

VARAA TÄSTÄ Castillo Kermikkä 5 A, B, C tai D

 

CASTILLO HIRVAS 7 – loma-asuntoja luonnon keskellä, 4+2 henk. / asunto

Castillo Hirvas 7 A, B, C ja D koostuvat kahdesta identtisestä paritalosta. Paritalot (A ja B, sekä C ja D) sijaitsevat vierekkäin Kaunispään etelärinteellä Suopunkitien keskellä noin kilometri Saariselän keskustasta. Rakennukset ovat lähellä toisiaan, mutta eivät kuitenkaan niin lähellä että naapureista olisi häiriötä. Myös paritalon huoneistojen välissä on kunnon äänieristys! 

Kaikkien huoneistojen terassilta avautuu näköala tunturiluontoon. Vaikka kehätien keskellä muihin lomahuoneistoihin ei olekaan pitkä matka on rivitalo onnistuttu sijoittamaan hyvin luonnon keskelle niin että ympärillä olevat lomahuoneistot eivät häiritse lomalaisia. Kaikissa huoneistoissa on terassit etelään päin ja Lapin erämaa alkaa heti terassilta. Lemmikit ovat tervetulleita Castillo Hirvas -huoneistoihin.

Kaikki neljä huoneistoa ovat samanlaisia kahden kahden hengen makuuhuoneen ja parven 67 + 8 (parvi) neliön kokonaisuuksia. Jokaisessa asunnossa on tilavan yhteistilan keskellä asunnon yleisilmettä dominoiva pehmeää lämpöä tuottava takka. Tarvittaessa samaan varaukseen voi yhdistää useampia samalla tontilla sijaitsevista huoneistoista. Näin Castillo Hirvas 7 voi tarjota lomatukikohdan aina 24 henkilölle saakka! Huoneiston pihalla on runsaasti parkkipaikkatilaa. Huoneistoissa on myös sähkötolpalliset autopaikat. Bussipysäkiltä on matkaa asuntoihin 200 metriä.

Saariselän tasokas latuverkosto menee läheltä paritaloja eikä moottorikelkkareitille liittymiseenkään tarvitse pitkään tienviertä ajella. Asunnoissa on lukolliset varastot suksien ja maastopyörien säilytykseen.

VARAA TÄSTÄ Castillo Hirvas A, B, C tai D

 

ARCTIC LOG CABINS - auringon hellimiä kelohirsimökkejä hyvällä paikalla, 6+2 henk / mökki.

Kymmenen Arctig Log Cabins kelomökkiä (6+2 henkilöä) sijaitsevat aivan Saariselän ydinkeskustan tuntumassa, vain 450 metrin päässä kaikista palveluista. Kaikissa kelomökeissä on kaksi makuuhuonetta, tilava parvi, pieni keittiö (varustuksena liesi, yhdistelmämikro, jääkaappi, tiskikone, kahvinkeitin ja vedenkeitin), sauna, takka ja polttopuut, ilmainen internet ja pieni taulutelevisio. Lemmikit ovat tervetulleita näihin kelohirsimökkeihin! 

Jos ryhmänne on isompi kuin kuusi henkilöä käy majoittuminen kätevästi varaamalla useamman kelomökin. Kelomökit ovat melko lähellä toisiaan ja siksi Arctic Log Cabins -kelomökit ovat kätevä tapa majoittaa isompikin ryhmä Saariselällä - aina 70 henkeen saakka.

Murtomaahiihtoladut menevät ihan mökkien vierestä, samoin moottorikelkkareitti. Hiihtobussin pysäksille on 200 metriä. Lentokentältä bussilla tullessa matkaa pysäkiltä mökille on vain 100 metriä. 

Mökit ovat tunturissa, luonto on aistittavissa ja nähtävissä ihan mökistä saakka. Hirsimökit ovat hyvin lappihenkisiä.

VARAA TÄSTÄ Arctic Log Cabins 1-10

 

CASTILLO METSÄKOTI - kodikas paritalo metsän reunassa, 12 henk

Castillo Metsäkoti  on paritalo vajaan kilometrin päässä Saariselän keskustasta Kaunispään etelärinteellä. Mökki sijaitsee tunturimetsän reunassa. Rakennuksen takana alkaa koskematon tunturi!  Castillo Metsäkoti A on 2+2 hengen lomahuoneisto ja Castillo Metsäkoti B on kahdeksan hengen lomahuoneisto. Lomahuoneistot on yhdistettävissä huoneistojen välissä oleva ovi avaamalla. Tällöin lomahuoneisto muuntautuu 12 hengen ryhmälle oikein sopivaksi! Kummassakin huoneistossa on oma takka, hyvin varusteltu tupakeittiö ja sauna. Lemmikit ovat tervetulleita Castillo Metsäkotiin! 

Metsäkoti sijaitsee asuinalueen reunassa ja tarjoaa siitä syystä esteettömän kulun ja näköalan suoraan Lapin luontoon. Bussipysäkki on 200 m päässä. Talon eteen on mahdollista pysäköidä useampikin auto. 

VARAA TÄSTÄ Castillo Metsäkoti B

 

Kaikki Castillon lomahuoneistot ja hirsimökit ovat huoneistoratkaisuiltaan ja sisustukseltaan valoisia. Castillon lomahuoneistoissa ja kelomökeissä Saariselän ainutlaatuinen luonto tulee aivan sisälle saakka! Lomahuoneistojen varustus on suunniteltu monipuoliseksi. Kaikissa tämän sivuston huoneistoissa on takka, taulu-tv, ilmainen WIFI, sauna, astianpesukone ja kaikki muu normaali lomallanne tarvittava. Kaikkien lomahuoneistojen (huom! ei kelohirsimökit) varustuksesta löytyy myös pyykinpesukone, kuivauskaappi, grilli jne.  Lomahuoneistokohtainen palvelu- ja varustusvalikko on näkyvissä yksityiskohtaisesti oikealla olevien lomahuoneistojen kuvien symboleissa. Kerromme varauksen yhteydessä mieluusti lisää!

Kaikissa lomahuoneistoissamme keittiöt ovat hyvin varusteltuja ja tarjoavat erinomaiset kokkailumahdollisuudet isompienkin juhla-aterioiden valmistamiseen. Kelohirsimökeissäkin ruoan tekeminen onnistuu oikein hyvin. Astiastoa jokaisessa lomahuoneistossamme on enemmän kuin vuodepaikkoja, joten vieraiden kutsuminenkin on mahdollista!

Castillon lomahuoneistoissa siisteys ja viihtyvyys on erityisen tärkeää. Käyttäjiä odottaa aina siisti ja kaikin osin toimiva lomahuoneisto. Suurimpaan osaan lomahuoneistoistamme ja kelohirsimökeistä lemmikit ovat silti tervetulleita!

Palvelumme toimivuuden ja laadun takaa puhelinpäivystyksemme (24/7), joka vastaa lomanne aikana vuorokauden ympäri kaikkina päivinä. Näin voitte olla varma että lomastanne Castillon lomahuoneistossa tulee toiveidenne mukainen!

 

CASTILLON ENSILUMEN TARJOUKSET (6.11. saakka):

Villa Castillo A/B (10 pax ****) 795 e / vko

Castillo Kelotähti -huoneistot (4pax ****) 445 e / vko

Castillo Moitakuru -huoneistot (6 pax ***) 419 e / vko

Arctic Log Cabin -kelohirsimökit (6 pax **+) 399 e / vko

Castillo Hirvas, Castillo Kermikkä ja Castillo Vuorsa 3 A&B -huoneistot (6 pax ***) 429 e / vko

Castillo Vuorsa 3 C (8+4 pax ***) 695 e / vko

Hinnat ilman loppusiivousta ja liinavaatteita. Siivoukset 65-120 e (riippuen huoneistosta), liinavaatteet 15 e / hlö.

TERVETULOA LUMEN VALTAKUNTAAN SAARISELÄLLE!

 

ETÄTYÖPAIKKA SAARISELÄLTÄ!

Vetäydy loka-helmikuuksi (huom! jouluviikko ei mahdollinen) Saariselälle etätöihin. Huoneistomme tarjoavat siihen erinomaisen mahdollisuuden. Kaikissa huoneistoissa netti pelittää ja varustukset (pesukoneet yms.) mahdollistavat pitemmän oleskelun vaivattomasti. Saariselällä on tilaa hengittää ja ajatella eikä korona huolleta kuten etelässä! Tule kokeilemaan miten luovuus täällä etätöissä nousee ihan uudelle tasolle alkaen 850 euroa / kk. Huoneistoja, joita tarjoamme etätyöpisteiksi pitemmällä vuokra-ajalla on rajoitetusti.

Kaikki yllä esitetyt hinnat ilman loppusiivouksia ja liinavaatteita. Ne tietysti saa myös yhdistetttyä varaukseen, kuten kaikki harrastevälineet ja aktiviteetitkin. LIsätietoja ja varaukset info@castillo.fi

 

 

Villa Castillo

Villa Castillo A

Villa Castillo B

Castillo Kelotähti A 1

Castillo Kelotähti A 4

Castillo Moitakuru C 31

Castillo Moitakuru C 32

Castillo Luulampi E 4

Castillo Vuorsa 3

Castillo Vuorsa 3 C

Castillo Vuorsa 3 A / B

Castillo Metsäkoti

Castillo Metsäkoti B

Castillo Metsäkoti A

Castillo Hirvas 7 A, B, C & D

Castillo Kermikkä 5 A, B, C & D

Arctic Log Cabins no 1-10

Aktiviteetit

Järjestämme majoituksen lisäksi kaikki lomallanne toivomanne aktiviteetit, harrastevälineet (esim. maastopyörät, sukset, jne.) sekä muut palvelut (esimerkiksi ruokailut, kuljetukset jne.). Loma-aktiviteetteja on mahdollista saada kaikkina vuodenaikoina. Keväällä, kesällä ja syksyllä olemme erikoistuneet erilaisiin eräretkeilyyn ja melontaan liittyviin aktiviteetteihin. Illan pimetessä astuvat kuvaan erilaiset revontuliin liittyvät safarit. Talvella kauttamme on mahdollista saada kaikki normaalit Lapissa tarjolla olevat harrastusmahdollisuudet niin vasta-alkajille kuin kokeneimmillekin talven kävijöille. Kaikki aktiviteetit järjestetään suomen lisäksi tarvittaessa englannin ja espanjan kielellä.

Alla aktiviteetteja lueteltu vuodenaikojen mukaan. Lisätietoja Facebook-sivuiltamme sekä ottamalla yhteyttä tämän sivun yhteydneottolomakkeen kautta.

Tarvittaessa järjestämme kaikki juuri teidän toiveidenne mukaiset lomakokemukset ja palvelut! Opastamme mielellämme myös lukuisten Saariselän ilmaisten palveluiden nauttimiseen lomanne aikana!

YÖTTÖMAN YÖN AKTIVITEETTIESIMERKKEJÄ (touko-syyskuu)

MELONTARETKET INARIN JÄRVELLÄ JA IVALON JOELLA, eri pituisia melontaretkiä muutaman tunnin melonnasta yön yli kestävään retkeen. Melonnan lisäksi retkillä kalastetaan, tehdään ruokaa luonnon antimista ja tutustutaan aitoon eräretkeilyyn ja vanhan ajan luonnossa selviytymiseen.

ERÄMAAN RAUHAA, retki keskelle koskematonta erämaata (kesto n. 7 tuntia)

NUOTIORUOKAKURSSI, toteutettuna joko Villa Castillon nuotiopaikalla tai UKK-kansallispuistossa

VAELLUS UKK-PUISTOSSA, asiakkaan toiveiden mukaan toteutettu vaellus UKK-puistossa kokeneen eräoppaan kanssa. Varusteet (ei henk.koht. vaatteet) sisältyy kokonaisuuteen.

RETKI TUKKILAISKÄMPÄLLE, yövytään tukkikämpällä, kalastetaan, tehdään aitoa tukkilaisruokaa, saunotaan ja uidaan.

REVONTULIAKTIVITEETTEJA (elokuu-marraskuu)

REVONTULET ERÄMAAN HILJAISUUDESSArevontulien metsästysretki keskelle UKK-puistoa

YÖ REVONTULIEN ALLE ERÄMAASSA, yli ön kestävä revontulien metsästysretki, jossa yövytään erämaassa ja valmistetaan nuotioruokaa kokeneen eräoppaan kanssa. Tätä kokemusta et unohda ikinä!

REVONTULET JA LEIRINUOTIOELÄMÄÄ, revontulien metsästysretki ja nuotioruokakurssi UKK-puistossa

TUKKIKÄMPPÄ JA REVONTULET, ihaillaan revontulia tukkikämpän tunnelmassa, saunalta, järveltä tai nuotion ääreltä. Mahdollisuus yöpyä aidossa tukkikämpässä. Lähellä ei muut valot häiritse...

TALVIRIEHAA (kun on tarpeeksi lunta)

Lomahuoneistovaraukseen voi yhdistää talvella edulliseen hintaan kaikki normaalit Lapin talviset aktiviteetit: erilaiset moottorikelkkasafari, husky-safari, porotilavierailut ja -ajelut, revontulienmetsästysretket, Kuningasrapusafari Jäämerelle, hiihdonopetusta, lumikenkäilyä, jne. Saatte varauksen yhteydessä talviaktiviteeteista lisää tietoa. kaikista lomahuoneistoistamme löytyy valmiiksi esimerkiksi pulkkia "pienen oman talviriehan järjestämiseen".

Saariselälle ja Castillon lomahuoneistoihin on helppo tulla

Lentokoneella

Lähimmät lentoasemat ovat Ivalo (IVL) (28 km) ja Rovaniemi (RVN) (250 km). Jokaisen lentokoneen jälkeen on bussiyhteys Saariselälle. Myös taksilla isompi ryhmä pääsee Ivalon lentoasemalta kätevästi ja edullisesti. Rovaniemeltä tultaessa kannattaa pysähtyä Joulupukinmaahan napapiirillä (se on matkan varrella).

Jokainen asiakkaamme saa sähköpostiinsa yksityiskohtaiset saapumisohjeet lomahuoneistoon. Yhteenkään Castillon lomahuoneistoon ei ole yli 300 metrin kävelymatkaa lähimmältä bussipysäkiltä.

Finnari lentää päivittäin Helsingistä Ivaloon ja Rovaniemelle. Norwegian lentää Helsingistä Ivaloon marraskuusta huhtikuuhun. Rovaniemelle Norwegian lentää ympäri vuoden useasti päivässä.

Juna-bussilla

Helsingin ja Rovaniemen välillä on suora rautatieyhteys. Jokaisen junan jälkeen on bussivuoro Saariselälle. Tarkempi aikataulu.

Omalla autolla

Saariselkä on aivan valtatien 4 (E75) vieressä, ohi on vaikea ajaa. Saat varausvahvistuksen yhteydessä yksityiskohtaiset ajo-ohjeet. Navigaattorit tuntevat kaikki lomahuoneistomme. Kuvalliset ajo-ohjeet jokaiseen Castillon lomahuoneistoon löytyvät myös Castillon Facebook-sivuilta.

Castillon lomahuoneistot Saariselällä

Ota yhteyttä