Saariselällä uudistut

Maailmasta löytyy paikkoja, joissa ihminen tuntee uudistuvansa ja puhdistuvansa. Yksi sellainen paikka on Saariselkä - tunturialue Suomen Inarissa melkein pohjoisen jäämeren sylissä. Saariselkä tarjoaa sinulle kokemuksia ja hiljentymispaikan, jonka varassa jaksat taas lomasi jälkeen jatkaa arkeasi. Syksyllä ja talvella lumoavat revontulet, kesällä yötön yö ja syksyllä mahtavat ruskan värit ovat jotakin sellaista, jotka jättävät kävijään pysyvän muiston.

Castillo Chalet on ainoastaan Saariselällä toimiva perheyritys. Meillä on aikaa kuunnella asiakkaiden toiveita ja odotuksia ja auttaa jokaista asiakastamme niin loman suunnittelussa kuin sitten toteutumisessa täällä Saariselällä. Meille on tärkeää varmistaa että jokaisen asiakkaamme lomatoiveet toteutuvat - oli kyseessä sitten yksittäinen henkilö tai vaikka 50 hengen ryhmä. Koska olemme perheyritys emmekä suuryritys, jokainen asiakas saa meillä henkilökohtaisen palvelun!

Castillo Chalet varmistaa lomamajoituksen sekä toivomienne aktiviteettien onnistumisen, välinevuokrauksen ja tarvittaessa kaikki muutkin palvelut lomallasi Saariselällä! Valittavana on lukuisia erilaisia ja eritasoisia lomahuoneistoja luksuksesta vaatimattomampaan lomamajoitukseen - odotuksien mukaan. Me pidämme tärkeänä, että jokaista asiakastamme odottaa siisti ja kodikas lomahuoneisto.

Haluamme palvella teitä ja tehdä lomastanne toiveidenne mukaisen! Olkaa yhteydessä niin suunnitellaan teille loistava loma Saariselällä - tarunhohtoisessa tunturikylässä villin erämaan keskellä!

Huvilat, lomahuoneistot ja mökit

Castillo on espanjaa ja tarkoittaa linnaa. Castillon nimi jo kertoo, että Castillo-lomahuoneistot tarjoavat halutessasi ylelliset puitteet lomallesi Saariselällä! Valittavana on toimivia lomahuoneistokokonaisuuksia ja mökkejä Kaunispää-tunturin etelärinteellä tai eri kokoisia lomahuoneistoja Saariselän keskustassa. Kokovaihtoehtoja on 20 hengen paritalosta 4 hengen kaksioon - ja kaikkea siltä väliltä.

Tarjottavanamme on 24 erilaista majoitusvaihtoehtokokonaisuutta Saariselällä! Samaan pihapiiriin voimme tarvittaessa majoittaa useammankin bussilastillisen matkalaisia. Esittelemme majoitusvaihtoehtomme lyhyesti näillä kotisivuilla. Tekstin linkeissä ja facebook-sivuillamme on paljon lisätietoa ja varauskalenterit. Soittamalla tai lähettämällä sähköpostia / yhteydenottopyynnön kerromme mielellämme lisää!

 

VILLA CASTILLO - huvila parhailla näköaloilla, 20 henk.

Villa Castillo -paritalo sijaitsee Kaunispään etelärinteellä puurajan korkeudella noin kilometrin päässä keskustasta. Sen terassilta ja isoista maisemaikkunoista on upeat tunturinäköalat kolmeen eri ilmansuuntaan! Talvella revontulien ihastelu onnistuu ihan huvilasta käsin joko lämpimästä ikkunoiden takaa tai maisematerassilta. Parempaa revontulien katselupaikkaa kuin Villa Castillossa ei Saariselältä löydy!

Huvilan vierestä kulkee Saariselän monipuolinen latuverkosto. Myös maastopyöräreitti menee Villa Castillon vierestä. Lähin pulkkamäki on huvilan vierestä. Laskettelurinteiltä voi päivän päätteeksi lasketelle suoraan huvilalle. Tunturi alkaa kun oven avaa. Huvilan pihamaalla on tulisija ja kota. Kodassa istuskellessa on mukava seurata luonnon eri ilmiöitä ja eläinten touhuja! Luontoelämykset siis ympäröivät huvilaa.

Pelkästään Villa Castillo toimii loistavasti aina 20 hengen ryhmille saakka. Huvilassa varustuksessa on otettu huomioon erityisesti perheet. Huvilan käytettävissä olevasta varustuksesta löytyy paljon erilaista tekemistä eri ikäisille ulkoilupäivän jälkeen: elokuvia, pelejä, kirjoja, leluja jne (suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, espanjaksi, ranskaksi, saksaksi ja venäjäksi). Paritalon A-huoneistossa on lisäksi erityinen vauvavarustus. Villa Castillon voi varata joko kokonaan tai osan huvilasta (Villa Castillo A 8+2 henk. tai Villa Castillo B 9+2 henk.).

VARAA TÄSTÄ Villa Castillo A ja Villa Castillo B

 

CASTILLO KELOTÄHTI -luksusta keskellä kaikkea, 4 henk.

Kaikki keskustan lomahuoneistomme ovat lähellä kaikkia palveluita mutta kuitenkin rauhallisilla paikoilla. Castillo Kelotähden kaksi identtistä kaksiota ( Castillo Kelotähti A 1 ja Castillo Kelotähti A 4)neljälle hengelle ovat aivan uusia ja ylellisesti sisustettuja ja varusteltuja. Ne soveltuvat erityiseen allergiakäyttöön sekä myös liikuntarajoitteisille. Ne on mahdollista varata myös yhdessä jolloin kokonaisuus muodostaa toimivan loma-asumisratkaisun esim. kahdelle perheelle (maks. 8 henkeä) jotka haluavat viettää lomaa yhdessä mutta arvostavat myös omaa rauhaa.

Castillo Kelotähti on täydellinen lomahuoneisto murtomaahiihtäjille ja maastopyöräilijöille! Rakennuksessa voi säilyttää pyöriä sisällä kellarikerroksen autotallitilassa. Hiihtäjille on rakennuksessa monipuolinen suksienhoitohuone. Sen vieressä on lukolliset huoneistokohtaiset suksien säilytyskomerot. Saariselän upea hiihtolatuverkosto lähtee rakennuksen vierestä kun kävelee autotallin ovesta ulos! Saariselän viralliseen pulkkamäkeen on matkaa 250 metriä ja laskettelurinteeltä voi päivän päätteeksi lasketella melkein Kelotähteen saakka. 

Bussipysäkki on rakennuksen edessä. Lomahuoneistoon on mahdollista varata autolle myös lämmitetty tallipaikka ja myös sähköauton latauspiste löytyy! Kaikki Saariselän palvelut (tasokkaat ruokaravintolat, hieronta, tanssipaikka, kuntosali jne) ovat aivan asunnon vieressä. 

VARAA TÄSTÄ Castillo Kelotähti A 1 ja Castillo Kelotähti A 4

 

CASTILLO MOITAKURU - tehokas loma-asunto hyvällä sijainnilla, 6 henk.

Castillo Moitakuru C 32 ja C 31 ovat vierekkäiset identtisiä kolmen makuuhuoneen ja kuuden hengen lomahuoneistot Saariselän keskustan parhaalla paikalla. Loma-asunnon iso vuolukivitakka luo talvella pehmeää tunnelmaa koko lomahuoneistoon. Luontoelämykset odottavat vain oven avaamista. Myös Castillo Moitakuru -lomahuoneistot ovat toimiva ratkaisu lapsiperheen loma-asumiseen. Jos kummatkin Castillo Moitakuru -lomahuoneistot varaa yhdessä tarjoavat ne toimivan majoitusvaihtoehdon jopa 12 hengen seurueelle - aivan Saariselän ydinkeskustassa.

Rakennuksessa on yhteinen suksienhoitohuone ja jokaisessa huoneistossa lukollinen ulkovarasto suksien säilytykseen. Hiihtolatu menee talon vierestä. Huoneistoissa on sähkötolpalliset autopaikat. Bussipysäkiltäkään ei ole pitkä matka lomahuoneistoon. Kaikki palvleut ovat aivan Moitakurun ympäristössä (kauppa, ruokaravintolat, kylpylä, tanssipaikka jne.). Silti asunnot itsessään ovat rauhallisella paikalla.

VARAA TÄSTÄ Castillo Moitakuru C 31 ja Castillo Moitakuru C 32

 

CASTILLO METSÄKOTI - kodikas huvila metsän reunassa, 12 henk

Castillo Metsäkoti  on paritalo vajaan kilometrin päässä Saariselän keskustasta Kaunispään etelärinteellä. Mökki sijaitsee tunturimetsän reunassa. Rakennuksen takana alkaa koskematon tunturi!  Castillo Metsäkoti A on 2+2 hengen lomahuoneisto ja Castillo Metsäkoti B on kahdeksan hengen lomahuoneisto. Lomahuoneistot on yhdistettävissä huoneistojen välissä oleva ovi avaamalla. Tällöin lomahuoneisto muuntautuu 12 hengen ryhmälle oikein sopivaksi! Kummassakin huoneistossa on oma takka, hyvin varusteltu tupakeittiö ja sauna. Metsäkoti sijaitsee asuinalueen reunassa ja tarjoaa siitä syystä esteettömän kulun ja näköalan suoraan Lapin luontoon. 

Latuverkosto menee loma-asunnon vierestä, samoin moottorikelkkareitti. Hiihtobussilla pääsee laskettelurinteille tai vaikka Kiilopäälle saakka. Bussipysäkki on 200 m päässä. Talon eteen on mahdollista pysäköidä useampikin auto ja autot saa talvella myös sähkön päähän.

VARAA TÄSTÄ Castillo Metsäkoti A ja Castillo Metsäkoti B

 

CASTILLO LUULAMPI E 4 - tilava lomahuoneisto aivan Saariselän ydinkeskustassa, 8 henk

Castillo Luulampi on kaksikerroksisen luhtitalon toisen kerroksen päädyssä sijaitseva erittäin rauhallinen, valoisa ja tilava kolmen makuuhuoneen (6+2 henk.) lomahuoneisto ihan Saariselän parhaalla paikalla. Huoneiston olohuoneen ikkunasta on hyvät näköalat Kaunispäälle ja talvella revontulien ihastelu onnistuu ihan olohuoneesta käsin! Lomahuoneistossa on kaikkialle (kauppa, ruokaravintola, kylpylä, tanssipaikka jne) Saariselän keskustassa lyhyt matka! Huoneistossa on erillinen keittiö ja olohuone, tilava juuri kokonaan uusittu saunaosasto (jossa 2 suihkua), kaksi WC:tä, jokaisessa makuuhuoneessa erilliset runkopatjasängyt ja muutenkin oikein mukavasti tilaa (78 m2). 

Huoneisto sopii täydellisesti maastopyöräilijöille ja murtomaahiihtäjille. Taloyhtiössä on oma iso suksienhoitohuone, joka toimii hyvänä polkupyörien huoltopaikkana ja säilytystilana sen lisäksi että se on monipuolisesti varustettu hiihtoharrastusta ajatellen. Saariselän täydellinen latuverkosto menee aivan loma-asunnon vierestä eikä viimeisiin kilometreihin tarvitse säästää lenkin lopuksi enää paljon voimia, sillä loppumatkan lomahuoneistoon saa tulla tasaisella suunnasta kuin suunnasta!

Huoneistossa on sähkötolpallinen autopaikka ja runsaasti muutakin parkkitilaa ihan rakennusta vastapäätä. Bussipysäkiltäkkään ei lomahuoneistoon ole pitkä matka.

VARAA TÄSTÄ Castillo Luulampi E 4

 

ARCTIC LOG CABINS - auringon hellimiä kelohirsimökkejä hyvällä paikalla, 8 henk.

Kymmenen Arctig Log Cabins kelomökkiä (6+2 henkilöä) sijaitsevat aivan Saariselän ydinkeskustan tuntumassa, vain 450 metrin päässä kaikista palveluista. Kaikissa kelomökeissä on kaksi makuuhuonetta, tilava parvi, pieni keittiö (varustuksena liesi, yhdistelmämikro, jääkaappi, tiskikone, kahvinkeitin ja vedenkeitin), sauna, takka ja polttopuut, ilmainen internet ja pieni taulutelevisio. Jos ryhmänne on isompi kuin kuusi henkilöä käy majoittuminen kätevästi varaamalla useamman kelomökin. Kelomökit ovat melko lähellä toisiaan ja siksi Arctic Log Cabins -kelomökit ovat kätevä tapa majoittaa isompikin ryhmä Saariselällä - aina 70 henkeen saakka.

Moottorikelkkareitit menevät ihan mökkien vierestä. Latukin kulkee ihan melkein hirsimökkien kulmalta. Suksibussipysäkki on lähellä jolla pääsee kätevästi niin laskettelukeskukseen kuin vaikka Kiilopäälle. Saariselän viralline pulkkamäki on n 400 m päässä. Mökit ovat tunturissa, luonto on aistittavissa ja nähtävissä ihan mökistä saakka. Hirsimökit itse ovat hyvin lappihenkisiä.

VARAA TÄSTÄ Arctic Log Cabins 1-10

 

Kaikki Castillon lomahuoneistot ja hirsimökit ovat huoneistoratkaisuiltaan ja sisustukseltaan valoisia. Castillon lomahuoneistoissa ja kelomökeissä Saariselän ainutlaatuinen luonto tulee aivan sisälle saakka! Lomahuoneistojen varustus on suunniteltu monipuoliseksi ja korkeatasoiseksi. Kaikissa tämän sivuston huoneistoissa on takka, taulu-tv, ilmainen WIFI, sauna, astianpesukone ja kaikki muu normaali lomallanne tarvittava. Useimmissa varustuksesta löytyy myös pyykinpesukone, kuivauskaappi, nuotiopaikka, grilli jne.  Lomahuoneistokohtainen palvelu- ja varustusvalikko on näkyvissä yksityiskohtaisesti oikealla olevien lomahuoneistojen kuvien symboleissa. Kerromme varauksen yhteydessä mieluusti lisää!

Kaikissa lomahuoneistoissamme keittiöt ovat hyvin varusteltuja ja tarjoavat erinomaiset kokkailumahdollisuudet isompienkin juhla-aterioiden valmistamiseen. Kelohirsimökeissäkin ruoan tekeminen onnistuu oikein hyvin. Astiastoa jokaisessa lomahuoneistossamme on enemmän kuin vuodepaikkoja, joten vieraiden kutsuminenkin on mahdollista!

Castillon lomahuoneistoissa siisteys ja viihtyvyys on erityisen tärkeää. Käyttäjiä odottaa aina siisti ja kaikin osin toimiva lomahuoneisto. Suurimpaan osaan lomahuoneistoistamme lemmikit ovat silti tervetulleita!

Palvelumme toimivuuden ja laadun takaa puhelinpäivystyksemme, joka vastaa lomanne aikana vuorokauden ympäri kaikkina päivinä. Näin voitte olla varma että lomastanne Castillon lomahuoneistossa tulee toiveidenne mukainen!

Klikkaamalla tämän sivuston lomahuoneiston nimeä löytyy linkin takaa tarkempaa tietoa ja ajan tasalla oleva varauskalenteri.

 

Tammikuun erikoistarjouksia:

Viikko Castillo Kelotähti -huoneistoissa (**** / max. 4 henk) tammikuussa alk. 695 euroa / viikko

Viikko Castillo Moitakuru -huoneistossa (***/ max 6 henk.) tammikuussa alkaen 799 euroa / viikko.

Viikko Castillo Luulampi -lomahuoneistossa (***/max 6 +2 henk) tammikuussa alkaen 799 euroa / viikko.

Hinnat ilman loppusiivousta tai liinavaatteita. Myös ne on mahdollista yhdistää varaukseen.

 

Villa Castillo

Villa Castillo A

Villa Castillo B

Castillo Kelotähti A 1

Castillo Kelotähti A 4

Castillo Moitakuru C 31

Castillo Moitakuru C 32

Castillo Luulampi E 4

Castillo Metsäkoti A

Castillo Metsäkoti B

Arctic Log Cabins no 1-10

Aktiviteetit

Järjestämme majoituksen lisäksi kaikki lomallanne toivomanne aktiviteetit, harrastevälineet (esim. maastopyörät, sukset, jne.) sekä muut palvelut (esimerkiksi ruokailut, kuljetukset jne.). Loma-aktiviteetteja on mahdollista saada kaikkina vuodenaikoina. Keväällä, kesällä ja syksyllä olemme erikoistuneet erilaisiin eräretkeilyyn ja melontaan liittyviin aktiviteetteihin. Illan pimetessä astuvat kuvaan erilaiset revontuliin liittyvät safarit. Talvella kauttamme on mahdollista saada kaikki normaalit Lapissa tarjolla olevat harrastusmahdollisuudet niin vasta-alkajille kuin kokeneimmillekin talven kävijöille. Kaikki aktiviteetit järjestetään suomen lisäksi tarvittaessa englannin ja espanjan kielellä.

Alla aktiviteetteja lueteltu vuodenaikojen mukaan. Lisätietoja Facebook-sivuiltamme sekä ottamalla yhteyttä tämän sivun yhteydneottolomakkeen kautta.

Tarvittaessa järjestämme kaikki juuri teidän toiveidenne mukaiset lomakokemukset ja palvelut! Opastamme mielellämme myös lukuisten Saariselän ilmaisten palveluiden nauttimiseen lomanne aikana!

YÖTTÖMAN YÖN AKTIVITEETTIESIMERKKEJÄ (touko-syyskuu)

MELONTARETKET INARIN JÄRVELLÄ JA IVALON JOELLA, eri pituisia melontaretkiä muutaman tunnin melonnasta yön yli kestävään retkeen. Melonnan lisäksi retkillä kalastetaan, tehdään ruokaa luonnon antimista ja tutustutaan aitoon eräretkeilyyn ja vanhan ajan luonnossa selviytymiseen.

ERÄMAAN RAUHAA, retki keskelle koskematonta erämaata (kesto n. 7 tuntia)

NUOTIORUOKAKURSSI, toteutettuna joko Villa Castillon nuotiopaikalla tai UKK-kansallispuistossa

VAELLUS UKK-PUISTOSSA, asiakkaan toiveiden mukaan toteutettu vaellus UKK-puistossa kokeneen eräoppaan kanssa. Varusteet (ei henk.koht. vaatteet) sisältyy kokonaisuuteen.

RETKI TUKKILAISKÄMPÄLLE, yövytään tukkikämpällä, kalastetaan, tehdään aitoa tukkilaisruokaa, saunotaan ja uidaan.

REVONTULIAKTIVITEETTEJA (elokuu-marraskuu)

REVONTULET ERÄMAAN HILJAISUUDESSA, revontulien metsästysretki keskelle UKK-puistoa

YÖ REVONTULIEN ALLE ERÄMAASSA, yli ön kestävä revontulien metsästysretki, jossa yövytään erämaassa ja valmistetaan nuotioruokaa kokeneen eräoppaan kanssa. Tätä kokemusta et unohda ikinä!

REVONTULET JA LEIRINUOTIOELÄMÄÄ, revontulien metsästysretki ja nuotioruokakurssi UKK-puistossa

TUKKIKÄMPPÄ JA REVONTULET, ihaillaan revontulia tukkikämpän tunnelmassa, saunalta, järveltä tai nuotion ääreltä. Mahdollisuus yöpyä aidossa tukkikämpässä. Lähellä ei muut valot häiritse...

TALVIRIEHAA (kun on tarpeeksi lunta)

Lomahuoneistovaraukseen voi yhdistää talvella edulliseen hintaan kaikki normaalit Lapin talviset aktiviteetit: erilaiset moottorikelkkasafari, husky-safari, porotilavierailut ja -ajelut, revontulienmetsästysretket, Kuningasrapusafari Jäämerelle, hiihdonopetusta, lumikenkäilyä, jne. Saatte varauksen yhteydessä talviaktiviteeteista lisää tietoa. kaikista lomahuoneistoistamme löytyy valmiiksi esimerkiksi pulkkia "pienen oman talviriehan järjestämiseen".

Saariselälle ja Castillon lomahuoneistoihin on helppo tulla

Lentokoneella

Lähimmät lentoasemat ovat Ivalo (IVL) (28 km) ja Rovaniemi (RVN) (250 km). Jokaisen lentokoneen jälkeen on bussiyhteys Saariselälle. Myös taksilla isompi ryhmä pääsee Ivalon lentoasemalta kätevästi ja edullisesti. Rovaniemeltä tultaessa kannattaa pysähtyä Joulupukinmaahan napapiirillä (se on matkan varrella).

Jokainen asiakkaamme saa sähköpostiinsa yksityiskohtaiset saapumisohjeet lomahuoneistoon. Yhteenkään Castillon lomahuoneistoon ei ole yli 300 metrin kävelymatkaa lähimmältä bussipysäkiltä.

Finnari lentää päivittäin Helsingistä Ivaloon ja Rovaniemelle. Norwegian lentää Helsingistä Ivaloon marraskuusta huhtikuuhun. Rovaniemelle Norwegian lentää ympäri vuoden useasti päivässä.

Juna-bussilla

Helsingin ja Rovaniemen välillä on suora rautatieyhteys. Jokaisen junan jälkeen on bussivuoro Saariselälle. Tarkempi aikataulu.

Omalla autolla

Saariselkä on aivan valtatien 4 (E75) vieressä, ohi on vaikea ajaa. Saat varausvahvistuksen yhteydessä yksityiskohtaiset ajo-ohjeet. Navigaattorit tuntevat kaikki lomahuoneistomme. Kuvalliset ajo-ohjeet jokaiseen Castillon lomahuoneistoon löytyvät myös Castillon Facebook-sivuilta.

Castillon lomahuoneistot Saariselällä

Ota yhteyttä